Happertjes

...werelds lekker

Wat en wie zijn Happertjes

Eigenlijk heel simpel, lekkere hapjes en snacks maken die je niet snel ergens anders zult tegenkomen.

Het assortiment is authentiek, zuiver handmatig en eerlijk bereidt met uitsluitend verse ingrediënten. Wij van Happertjes genieten van lekker eten en willen dat delen met mensen die bijvoorbeeld geen tijd hebben of daar minder handig in zijn. Gewoon, voor iedereen die van gezelligheid houdt, die graag “hmm lekker!” wil horen en eens iets anders wil serveren aan het bezoek. 

Ieder kwartaal is er een seizoen special met Happertjes die horen bij het jaargetijde… er zou zo maar eens een loempia met hert biefstuk op de seizoens happertjes kunnen staan.

Ook bieden wij de mogelijkheid om ‘thema’ invulling te geven aan jouw unieke feest, receptie of andere bijeenkomst. Denk aan bijvoorbeeld Indisch, Thais of Arabisch. Laat je inspireren door ons assortiment.

Wij zijn een wereld-hapjes cateraar en niet een full-service catering. Wij leveren alleen het lekkers en geen tenten, muziek, servies of stoelen.
Daarvoor werken we nauw samen met een aantal leveranciers die hoog nivea en kwaliteit leveren.

Dus voor ieder evenement of feest denken wij creatief met je mee!

Wat voor evenementen kun  je aan bedenken?

Een verjaardag, trouwfeest, jubileum, geboortefeest, vergadering, beurs, straatfeest, workshop, personeels/bedrijfsfeest of zelfs een uitvaart.
Maar ook een gezellig middag/avond met vrienden tijdens een voetbalwedstrijd, BBQ, vrijgezellenfeest, ladies night of een housewarming.

Altijd wel een reden Happertjes te vragen om iets lekkers te serveren!
Met onze hapjes maken wij jouw feest of evenement gezellig en een succes. Iedere gast gaat voldaan en tevreden naar huis.

Neem gerust contact op en kom te weten wat we voor jou kunnen betekenen.

 Wie ben ik eigenlijk

 

Rogier Engels

Voor Rogier is koken en eten de rode draad in zijn leven en is dan ook een eindeloze passie van hem.

Mede door zijn werk heeft hij veel van de wereld gezien en van veel culturen geproefd. Naast dat hij een lekkerbek is, geniet ook hij van het samen zijn, eten, drinken en een goed gesprek.

Koken is steeds weer een nieuwe uitdaging. Vooral de oosterse keuken heeft een special plekje in zijn culinaire hart. Mede door de achtergrond van zijn familie en echtgenoot heeft hij puur en eerlijk voedsel leren waarderen.

Dan spreekt het voor zich dat hij samen met u op jacht is naar de genietende glimlach.